Nyheter

ÖPPNA ARBETSPLATSER

 

LEDANDE KONSTRUKTÖR

Vi tror att du är den drivna person som genom en central roll kommer att hjälpa oss i utvecklingen av nya plattformar också i vår koncern. Du erbjuds mycket goda möjligheter att utvecklas och delta i företagets framtid.

Du leder och utvecklar vårt konstruktionsteam, planerar och följer upp arbeten.

Till uppgifterna hör kontakter med externa parter, beställare och andra projektörer.

 

ARKITEKTER / BYGGNADSARKITEKTER

Vi söker flera arkitektplanerare för olika positioner och med olika lång erfarenhet. Uppgifterna kan skräddarsys enligt erfarenhet.

Du erbjuds mycket goda möjligheter att utvecklas och delta i företagets framtid.

 

KONSTRUKTÖR

Vi söker konstruktör med några års erfarenhet av planerings- och dimensioneringsuppdrag. Uppgifterna kan skräddarsys enligt erfarenhet.

Du erbjuds mycket goda möjligheter att utvecklas och delta i företagets framtid.

 

Vi är en nyfiken och engagerad arbetsplats där vi tror och satsar på våra kunder och medarbetare. Vi har omfattande och utmanande planeringsuppdrag under arbete, bl.a. köpcentrum på 50 000 kvadratmeter. Det finns även möjlighet till att arbeta med internationella projekt via våra koncernbolag.

Polyplan ingår idag i Solwers –nätverket. Tillsammans med de övriga bolagen har vi fler än 170 experter tillgängliga för våra kunder. Nu kan du vara med och påverka morgondagen, vårt nätverk är inte färdigbyggt. Vi tror att utvecklingen och förändringen startar från individerna.

Kontakta Roland Björkqvist för ytterligare information.

 

Oy Polyplan Ab

VD Roland Björkqvist

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

050 517 8551